A legmagasabb szintű vágásbiztosságot garantáló, az EN388:2016 szabvány D szintjének megfelelően minősített élelmiszeripari védőkesztyű. Mindkét kézen használható, 60C-on mosható.
Jellemzők
D szintű vágásbiztosság
Gépben mosható 60°C
Kötési sűrűség 13
Kisker kihelyezést segítő csomagolás
Egyesével szállítjuk
Szöszmentes konstrukció a szennyeződések minimalizálása érdekében
A teljesen bevont Aqua Cut Pro kesztyű maximális vágásbiztossággal rendelkezik. Az első réteg egy sima nitril bevonat a második réteg pedig nitril hab melyek kitűnő fogásbiztonságot nyújtanak és véden...
A lánckesztyű alkarvédővel kiemelkedő védelmet nyújt a kéz és az alkar részére. A kétkezes kialakítás és pántos rögzítés a biztonság érdekében. Tökéletes választás húsfeldolgozási környezetben, amikor...